Stanari Zvezdare i Surčina sutra bez vode, nadležni apeluju – spremite zalihe jer će radovi potrajati

80

BEOGRAD – Ekipe „Beogradskog vodovoda i kanalizacije“ izvodiće sutra radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Zvezdara i u Surčinu. Istog dana ekipe „Zavoda za biocide i medicinsku ekologiju“ vršiće sistematsku deratizaciju na teritoriji opštine Novi Beograd, kao i suzbijanje komaraca na osam opština.

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode u terminima od 22.00 do 6.00 sati u ponedeljak 3. juna na utorak 4. juna biće u ulicama Dimitrija Tucovića i Veljka Dugoševića sa pripadajućim bočnim ulicama.

Međutim radovi će trajati pet dana, tako da će sutradan bez vode biti i stanari u Bulevaru kralja Aleksandra (između Vukovog spomenika i Ustaničke ulice), dok će Mirijevcima biti suve česme 5. na 6. jun, a u petak i subotu neće biti vode u Velikom i Malom Mokrom Lugu.

I potrošači opštine Surčin ostaće bez vode sutra od 8.30 do 18 sati u u ulicama Prilivak i Braće Stojanović u naselju Jakovo.

Iz „Vodovoda“ obaveštavaju da u toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode, te apeluju na potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Ekipe „Zavoda za biocide i medicinsku ekologiju“ obaviće sutra suzbijanje odraslih formi komaraca u terminu od 18.00 časova na teritoriji delova opština Palilula, Zemun i Grocka, dok će se u utorak u terminu od 18.00 časova, suzbijanje komaraca vršiti na teritoriji delova opština Lazarevac, Mladenovac, Barajevo, Sopot i Čukarica.

Na Novom Beogradu sutra će ekipe ovog Zavoda vršiti sistematsku deratizaciju.

Kako su saopštili iz „Beokom servisa“, pčelari bi trebalo da preduzmu potrebne mere kako bi zaštitili pčele tokom sprovođenja tretmana, a svi sugrađani i upravnici stambenih zgrada trebalo bi da omoguće nesmetano izvođenje deratizacije dežurnim ekipama.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...