Liverpul – Posle slavlja, prelazni rok! Ko odlazi i koju četvoricu igrača traži Klop za napad na titulu!

268

Teško je poboljšati ekipu koja je osvojila Ligu šampiona, tim pre što, ako je verovati Jirgenu Klopu, Liverpul neće ulagati veliki novac u pojačanja.

On sam je demantovao vesti da ima ponudu Bajerna i rekao da ne želi da ode iz Liverpula.

Ne računa na Morena, odlazi Staridž, klub će napustiti verovatno i Lalana, možda i Milner koji bi mogao da prihvati ponudu PSŽ.

Takođe, rezervni golman Minjole je najavio odlazak.

Oporaviće se Oks Čembrlen, od zvezda niko ne ide, pričalo se o Salahu, navodno Liverpul bi pristao na sumu od 260 miliona za Egipćanina koji će dobiti veći ugovor, čini se da je to bio i cilj lansirane bombe o odlasku u Madrid.

Takođe, ponuda za Origija je na stolu, Belgijanac ostaje, kao i Keita koji nije opravdao očekivanja.

Od igrača koji su na pozajmici neće se vratiti niko, Liverpul očekuje da Klajna otkupi Bornmaut, da Grujić ili bude prodat ili ostane na pozajmici, možda ne u Herti, već nekom večem klubu. I talentovani Hari Vilson bi mogao da bude prodat, on je odigrao odličnu sezonu u Derbiju, a neće se vratiti ni Deni Ings i tragičar prošlog finala Lige šampiona, Loris Karijus.

Nije poznato koji će napadač stići umesto Staridža, po difoltu se pominje Timo Verner, ali za to će biti potreban ogroman novac. Možda je realnija varijanta Maks Kruze kome stiče ugovor ove sezone i bio bi rezerva Firminu.

Što se veziste tiče, meta je Dćejms Medison iz Lestera, a kao rezervni golman pominje se Adrijan iz Vest Hema, mada će ga „Čekićari“ teško pustiti.

Današnji mediji povezuju Liverpul sa Bejlom, kao i De Lihtom, ali čini se da evropski prvak nema nameru da se uključuje u licitaciju. Osim rezervnog golmana, veziste i napadača, traže alternativu za levog beka.

Stiče se utisak da je sve u Redsima bilo posvećeno kraju sezone, da tek sada počinje svođenje računa, Klop će dobiti novi ugovor, a sigurno je da sem par promena, ovom timu nije potrebno mnogo. Cilj će biti osvajanje PL, čak veći od odbrane titule u Evropi, a videćemo sa kakvim timom će ući u novu sezonu jer Siti najavljuje nova velika pojačanja.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...