NBA bruji, Lebron preti odlaskom, koji klubovi su u igri?

291

Lebron Džejms je navodno nezadovoljan timom i zatražiće trejd ako se Lejkersi ne budu ozbiljno pojačali. Ovo je trenutno prva glasina u NBA, izvori iz kluba potrudili su da postoji određen stepen razočaranja kod Džejmsa, prva sezona je bila očajna, sada je stigao novi kouč Frank Fogel. Koliko su spremni da ulože pokazuje činjenica da je asistent, slavni Džejson Kid najplaćeniji pomoćni trener u ligi.

Prošle sezone, Lejkersi nisu uspeli da dovedu Pola Džordža ili Leonarda, propali su pregovori o trejdu za Entoni Dejvisa, videćemo šta mogu ovog leta.

Imaju izuzetno talentovane igrače kao Bola, Kuzmu, Ingrama i Džoša Harta da iskoriste u eventualnoj trampi.

Imaju i pik broj 4, pokušavaju da ga zamene za iskusnijeg igrača, priča se o Markusu Morisu. Ali, to je tek početak, vratili su se za sto kada je Entoni Dejvis u pitanju, novo rukovodstvo Pelikansa je spremno da pusti „Obrvu“, zainteresovani su i Boston i Niksi, ali Dejvis hoće u Lejkerse. Jedan od igrača koji bi sigurno bili u trejdu je Brendon Ingram, videćemo šta će klub sa Pacifika još ponuditi Pelikansima.

Priča se o dolasku Irvinga koji je slobodan agent, ali i pokušaju da se privuče Klej Tompson.

Ali, gde bi mogao da završi Lebron, ako ode iz Lejkersa.

Prema nekim informacija, mogao bi da se vrati u Istok, u Čikago, mada mnogi tipuju na Nikse zbog svega što Njujork donosi sa sobom. Postoji i varijanta novog povratka u klubove za koje je igrao, Kavse ili Majami, ali za sada je sve na šaputanju, Lejkersi su i dalje njegova prva opcija, ali moraće ozbiljno da se pojačaju…

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...