Potez učesnika nakon finala Slagalice oduševio sve (VIDEO)

4.667

Finalna 30. emisija 114. ciklusa najpopularnijeg porodičnog kviza Slagalica koji se emituje na prvom programu Radio televizije Srbije, sinoć je u vidu Ivana Gavrilovića, dobila pobednika takmičenja. Međutim, prema komentarima na društvenim mrežama, kao i po reakciji koju je izazvao njegov čin prilikom uručivanja novčanih nagrada, pobednik, onaj moralni i ljudski je bio drugoplasirani takmičar, piše „Blic“.

Nakon što je u finalnoj emisiji Slagalice izgubio od Marko Protića, rezultatom 145:334, drugoplasirani u ovom ciklusu, Marko Protić iz Ljubovije, odlučio je da svoju nagradu u visini od 50.000 dinara, donira u humanitarne svrhe i to organizaciji Podrži život.

„Ja bih ovom prilikom hteo da kažem da ću osvojenu sumu pokloniti udruženju Podrži život u spomen na mog pokojnog oca, Radenka Protića“, rekao je on prilikom uručenja čeka.

Ova njegova odluka je na trenutak zbunila voditeljke kviza, koje su se u prvom trenutku našle u čudu, da bi nakon toga čestitale Protiću na tako humanom gestu.

Njegov čin je odmah usijao društvene mreže, pa se tom prilikom oglasio i glumac Sergej Trifunović, koji se nalazi na čelu organizacije Podrži život.

„Gospodinu Marku Protiću, nastavniku iz Ljubovije, želim od srca da zahvalim što je novčanu nagradu u „Slagalici“ poklonio fondaciji „Podrži život“ „,napisao je Trifunović.

Potez ovog takmičara u „Slagalici“ iznenadio je i voditeljku (FOTO, VIDEO)

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...