Maldivi nikad dostupniji: Objavljen konkurs koji će, verovatno, oboriti rekord po broju prijava (FOTO)

224

Da li maštate o odmoru na Maldivima, ali vam je on nedostižan? Upravo se ukazala prilika da osvojite dvonedeljni boravak na ovom rajskom ostrvu.

Naime, luksuzni hotel „Coco Palm Dhuni Kolhu“ traži osobu koja bi dve nedelje u spasilačkom centru brinula o kornjačama, uz plaćen put, kao i smeštaj.

Vaše dnevne obaveze bi bile da hranite kornjače, čistite njihov prostor, da prisustvujete operacijama i ruhim medicinskim zahvatima, da učestvujete u spasilačkim misijama, da informišete posetioce centra i da na društvenim mrežama izveštavate o radu Centra i dešavanjima u njemu.

Srećni dobitnik će biti smešten u tropskom raju u vili u moru, sa svim benefitima kao bilo koji gost. Uključeni su i krstarenje i ronjenje.

Dakle?

Ako odlučite da konkurišete treba da napravite video u trajanju do dva-tri minuta i da pošaljete uz propratno pismo u kojem biste objasnili zašto ste baš vi taj koji treba dve nedelje da brine o kornjačama na Maldivima.

Prethodno iskustvo nije potrebno, jedini uslov je da imate više od 18 godina.

Applicants must submit a 2 to 3-minute video and a 500-word cover letter explaining why they think they would be a good fit for the role. Applicants do not need to have previous experience, but they must be over the age of 18 years and keen to work in a related field. Open to all nationalities, with a negotiable start date in August.

Izvor Infobrif
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...