Objavljen novi skandalozni snimak iz Novog Pazara (VIDEO)

1.787

Snimak sanacije udarnih rupa na ulicama Novog Pazara na kojem se vidi kako radnici lopatama ubacuju asfalt u rupu punu vode, postao je veoma popularan na društvenim mrežama, izazivajući čuđenje, ali i podsmeh brojnih korisnika, piše Blic.

Internetom još nije prestao da kruži snimak skandaloznog „čišćenja“ reke – kamion đubre iz reke prebacuje preko mosta dalje u reku, a sada se pojavio ovaj novi sa krpljenjem rupa.

Komentari na Tviteru uglavnom su podrugljivi, mnogi sarkastično konstatuju da će se “asfalt i voda sjediniti u jedinstvenu masu koja će izdržati i najveća naprezanja”.

Ispostavilo se da je takav takav postupak novopazarskih putara skandalozan, jer se radi o očiglednom neznanju ili namerno lošem odrađivanju posla.

„Sad sam video snimak i nedopustivo je da se tako obavlja posao. Očigledno su radnici AD “Novi Pazar put” rupe krpili u utorak, kada je zbog Bajrama u našem preduzeću bio neradan dan tako da, kao naručioci posla, nismo mogli da vršimo nadzor. Obećavam vam da će oni morati da tu rupu ponovo raskopaju i saniraju je kako treba“, poručuje direktor tog javnog preduzeća Mujo Šaćirović.

Da su putari pogrešno uradili posao pokazuje i opis radova u dokumentaciji objavljenoj prilikom tendera za izbor izvođača firme koja će vršiti sanaciju udarnih rupa na novopazarskim ulicama.

„Krpljenje udarnih rupa kod asfaltnog kolovoza, sa opsecanjem, rušenjem postojećeg kolovoza, utovarom šuta i odvozom na deponiju, izduvavanjem rupe, mazanjem emulzije, nabavakom asfaltne mase i ugrađivanje iste“, navodi se u opisu posla.

Tender vredan preko 15 miliona dinara raspisalo je Javno preduzeće za uređivanje građevinskog zemljišta Novi Pazar, a na njemu je pobedio AD “Novi Pazar put”.

Sporna rupa sa snimka nalazi se u Omladinskoj ulici, pored ulaza u autobusku stanicu u Novom Pazaru. Nije poznato da li je samo ona “sanirana” na ovaj način ili su putari loše odradili posao i na drugim lokacijama.

Snimak iz Novog Pazara o kojem bruje društvene mreže (VIDEO)

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...