Crnogorski funkcioner dobio preteće pismo iz Beograda, kada ga je pročitao shvatio je da je „vrag odneo šalu“

62

PODGORICA – Crnogorska policija ispituje sve okolnosti u vezi sa pretećim pismom, koje je poslanik vladajuće DPS Miodrag Vuković, dobio navodno iz Beograda, piše „Dan“.

Vuković je tom podgoričkom listu rekao da je o pismu dao izjavu policiji, koja ga je informisala da se ispituju sve okolnosti i da je o svemu obavešten i Interpol, prenela je RTCG.

On tvrdi da u pismu piše da je „izvesna osoba iz glavnog grada Srbije angažovala bandu u Novoj Varoši čiji članovi treba da pređu crnogorsku granicu i povrede njega i članove njegove porodice“.

„Nisam uplašen, ali jesam zaista zabrinut. Tokom razgovora sa policijskim službenicima zajedno smo konstatovali da je vrag odneo šalu. Poznati su moji stavovi i ocene o procesima u zemlji i regionu, u parlamentu sam 30 godina i nije prvi put da se atakuje na mene“, kazao je Vuković.

Pismo je, kaže, dobio na adresu parlamenta i generalni sekretar je odmah o svemu informisao policiju.

„U međuvremenu je utvrđeno da firma i lice koji se navodi kao potpisnik tog pisma ne postoje, a ispituje se sve u vezi sa imenima osoba koja su navodno iz Nove Varoši. Mi živimo u vremenu radikalizacije političkih prilika, gde se neretko javljaju pojedinci na sve spremni, navodno pod firmom odbrane nekih vrednosti i političkih stavova. Logično je biti zabrinut“, rekao je Vuković.

Napomenuo je i da je već 20 godina kolumnista beogradskog „Svedoka“ i da su zato njegovi politički poznati i u Srbiji.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...