Nema dileme, Sarijeva revolucija. Lete četvorica standardnih, povratak čoveka koji je otišao zbog Alegrija?

548

Italija i dalje čeka da Juventus objavi ime trenera, u klubu su zakopčani, neki mediji i dalje čekaju iznenađenje, no, izgleda da će na kraju šansu dobiti Mauricio Sari.

Naime, čeka se da Abramovič da zeleno svetlo, da pristane da pusti trenera bez obeštećenja.

U međuvremenu, Sari već pravi planove, prema prvim informacijama, Juventus će sigurno prodati Kansela, a izgleda da Mandžukić, Matuidi i Kuadrado nisu u planovima kluba.

Odlazak Mandžukića otvara prostor ili za povratak Iguaina ili eventualno za dovođenje Ikardija, a Sari će forsirati i Mozesa Kina.

Planira se jedan veliki povratak, Mehdi Benatija koji je otišao zbog sukoba sa Alegrijem bi mogao da se vrati u klub. Utisak je sa se Juve prelako odrekao ovog štopera prošle zime, nema sumnje da bi on mogao da bude jedan od dvojice štopera koje Sari želi, umesto Kaseresa koji je otišao, i Barzaljija koji se povukao.

Za desnu stranu, umesto Kansela, prvi kandidat je Tripije iz Totenhema, mada Siti nudi Danila kao deo trampe. Juve i dalje radi na dovođenju veziste, Pogba je i dalje prva meta, u rezervi je Sergej Milinković-Savić, a još nije jasno šta je odluka Iska, koga Perez želi da proda.

U svakom slučaju, klub je spreman da uloži novac, pre svega ojača vezni red i poslednju liniju, kako bi Sari mogao da sprovede svoje ideje, za šta će mu biti potrebno vreme.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...