Stravični detalji ubistva još jednog migranta u Beogradu

142

Jedan migrant ubijen je sinoć nožem u tuči više migranata, koja je izbila kod Prihvatnog centra na Pančevačkom putu u beogradskom naselju Krnjača, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Kako su naveli iz Hitne pomoći, migrant čiji identitet za sada nije poznat, ubijen je sa 24 uboda nožem.

Intervenisala je Hitna pomoć, koja je mogla jedino da konstatuje smrt mladića.

Migrant ubijen sinoć sa više uboda nožem u grudi i stomak nedaleko od Prihvatnog centra u Krnjači jedan je od dvojice tinejdžera osumnjičenih za ubistvo migranta iz Avganistana preksinoć u Karađorđevoj ulici u centru Beograda, preneo je N1.

Sumnja se da je u pitanju osveta Avganistanaca bliskih migrantu koji je ubijen u Karađorđevoj ulici, piše Blic.

Ranije juče policija je objavila da je uhapsila jednog od osumnjičenih da su učestvovali u zločinu u Karađorđevoj ulici, ali za Avaganistancem koji je sinoć ubijen i dalje se tragalo.

Kako saznaje „Blic“ na licu mesta, telo ubijenog mladića pronađeno je u šumi nedaleko od Prihvatnog centra u Krnjači i radi se o Avganistancu (16) koji je nekoliko puta do sada bezuspešno pokušavao da napusti Srbiju. Prema saznanjima N1, njega je u januaru je sa grupom drugih maloletnika uhapsila hrvatska policija dok su pokušavali da pređe granicu Srbije i Hrvatske. Potom ga je hrvatska policija predala srpskoj, a odlukom prekršajnog suda bio je smešten u zatvor za odrasle, prenosi Blic.

Za 24 časa ovo je drugo ubistvo među migrantima.

Migrant iz Avganistana K. K. (21) usmrćen je u sredu uveče, oko 21 sat u Karađorđevoj ulici u centru Beograda. Sumnja se da je ubistvu takode prethodila tuča medu migrantima, nakon čega je jedan od njih drugog ubo nožem u grudi.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su 17. godišnjeg državljanina Avganistana. On se sumnjiči da je ispred jednog ugostiteljskog objekta u Karađorđevoj ulici, sa još jednim 17.godišnjakom iz Avganistana, nožem zadao povrede K.K. od kojih je preminuo na licu mesta.

Na saslušanju je negirao krivicu.

Izvor Blic, Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...