Osipa se Ajntraht, nakon Reala, Inter dovodi napadača iz Frankfurta!

146

Inter ima velike ambicije ove sezone, doveli su Antonija Kontea za trenera i načinili ga najplaćenijim stručnjakom na Apeninima, oslobodili su se okova FFP i moći će da kupuju za ozbiljan novac.

Brojni igrači se dovode u vezu sa klubom, čini se da su Džeko i Barela najbliži prelasku na „Meacu“, a sada se i jedan hrvatski internacionalac našao na radaru „Neroazura“.

U pitanju je reprezentativac „Vatrenih“ i napadač Ajntrahta iz Frankfurta Ante Rebić.

Imao je 25-godišnji napadač solidnu sezonu u Nemačkoj, postigao je devet golova i zabeležio četiri asistencije, ali klubovi se dobro sećaju njegovih nastupa iz minule sezone, kao i njegovih partija na Mundijalu u Rusiji.

Njegova tržišna vrednost se procenjuje na 40 miliona evra, a ima i iskustvo igranja u Italiji, kako je branio boje Helas Verone i Fiorentine, pre nego što je stigao u Nemačku.

Ajntraht je već ostao bez Luke Jovića, koji je prodat Realu za 60 miliona evra, a sada bi mogli da ostanu i bez Rebića, što bi bio još jedan udarac za ambiciozni klub iz Frankfurta.

Ipak, jasno je i da će zaraditi dobar novac ukoliko prodaju Rebića, pa će imati priliku da pronađu adekvatne zamene za srpsko-hrvatski dvojac.

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...