Osumnjičeni za ubistvo se kriju u nekoj od pećina iznad naselja

59

Ubice Novljanina Stefana Šarovića (31) su nakon likvidacije navodno pobegle u brdo iznad Đenovića i sakrili su se u nekoj od pećina.

Do sada je su za ovo ubistvo osumnjičena dva muškarca, od kojih je jedan, sumnja se, iz Bosne i Hercegovine, dok je drugi Crnogorac.

Da se ubice Stefana Šarkovića (31) kriju u nekoj od pećina u brdima, „Vijestima“ su nezvanično rekli iz Uprave policije, objašnjavajući da je jedan od osumnjičenih meštanin i da mu je teren Devesilje koji je prepun pećina dobro poznat.

„Identifikovali smo osumnjičene koji su mlađe životne dobi. Nakon ubistva pobegli su u brda i tu ih tražimo. U potragu je uključena i helikopterska jedinica, policijski psi, a koristimo i termovizijsku kameru“, rekao je sagovornik ovog lista.

Izvori navode da istraga ukazuje da je Šarović bio u društvu sa osumnjičenima nedugo prije ubistva i da su se raspravljali, a da je prema dosadašnjim podacima svađa povezana sa neraščišćenim računima vezanim za preprodaju droge.

Novi detalji ubistva u dvorištu vile, oglasila se policija

Podsetimo, ubistvo se dogodilo 6. juna usred bela dana, oko 15.20 sati u naselju Počukac u Đenovićima. Za sada nepoznati napadači ispalili su više hitaca iz vatrenog oružja, a Šarovićevo beživotno telo pronađeno je u dvorištu vile „Akacija“.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...