Stanari nezadovoljni, upravnik pretučen

645

Višemesečni konflikt između stanara zgrade u Raljskoj ulici 11 u Učiteljskom naselju i profesionalnog upravnika Milorada Nikolića eskalirao je u četvrtak kada je posle sastanka stambene zajednice rukovodilac višespratnice pretučen.

Na njega je prema informacijama njegovih kolega, nasrnuo jedan vlasnik stana i njegov sin i tom prilikom mu naneo teške povrede u predelu oka.

Kako za „Novosti“ kaže Ljubiša Banovački, predsednik Udruženja profesionalnih upravnika Beograda, fizičkom nasrtaju na njegovog kolegu prethodio je sastanak na kome su se dogovarali o troškovima održavanja. Međutim, ništa nije slutilo da će nakon toga Nikolić završiti u Urgentom centru.

Upravnika su na parkingu ispred zgrade napala dvojica stanara, pokušao je da pobegne u zgradu traži pomoć.

„Niko od stanara nije hteo da mu otvori, a onda je naišao jedan komšija i pozvao policiju. Nakon toga je hospitalizovan i dao je iskaz, kao i njegovi napadači“, objašnjava Banovački.

Stanari višespratnice u Raljskoj ulici 11 za naš list ističu da, iako nisu zadovoljni radom dosadašnjeg upravnika, njihova saradnja nije trebalo da se završi na ovaj način.

Kako objašnjava jedna od komšinica iz Raljske 11, sastanku je prisustvovalo desetak stanara, a posle skupa prikupili su potpise za raskid ugovora sa profesionalnim upravnikom Nikolićem.

Izvor Večernje novosti
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...