Ćerka osumnjičenog da je izazvao stravičnu tragediju, uputila pismo porodicima, evo šta im je poručila (FOTO)

67

Kamion se brzinom od 90 na čas zaleteo na odmorište Sjever kod Novske. Vozio je 59-godišnji Ivo Filipović i njegova porodica takođe je u potpunom šoku.

Kontaktirali su 24sata kako bi porodica poginulih devojčica javno izrazili saučečšće.“Poštovani, moje ime je Ivana Filipović i ćerka sam vozača koji je kriv za saobraćajnu nesreću kod Novske. Na ovaj način želim da izrazim saučešće porodicama nastradale dece u ime mog oca, majke, sestre i cele naše obitelji“, stoji u pismu.“Neizmerno nam je žao što se desila ovakva tragedija i ne možemo pronaći prave reči utehe kojima se može opisati ta bol.

Molim medije da imaju razumevanja i za nas jer nije lako biti kući i čitati reči osude i prezira”, piše u pismu ćerka vozača kamiona i nastavlja:“Moram dodati i to da je moj tata jedan uzoran otac koji je s kamionom godinama prelazio milione kilometara da bi prehranio našu porodicu, školovao mene i sestru, bez ijedne nezgode. Ne znam šta mu je bilo, ali sigurno znam da tako nešto ne bi učinio namerno. Još jednom, najiskrenije saučešće porodice i molimo za ozdravljenje još dve mlade djevojke…” U potpisu, Ivana Filipović.

Krenuli na more: Detalji jezive nesreće na odmorištu na auto-putu u Hrvatskoj

Neizmerna je tuga u Erdutu, gde bi u ponedeljak trebala da stignu tela dve poginule devojčice.

„Bilo je strašno“: Putnici iz autobusa se odmarali, ne sluteći da će u deliću sekunde nastati horor

Umesto očajnih roditelja, na prepoznavanje u bolnicu poslata je učiteljica. Ona će s direktorom škole Markom Stanićem u ponedeljak ponovo otići kod nesrećnih porodica i odneti im putne kofere njihovih devojčica koje su one same spremile u nadi da će provesti vikend na moru sa prijateljima iz razreda. U školi su napravili knjigu sećanja s fotografijama devojčica i istaknuli crnu zastavu. Proglašena su tri dana žalosti.

Izvor Kurir
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...