Jeremić: Ova vlast se ne libi fizičkog nasilja i uteruje strah u kosti

91

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić kazao je danas da se aktuelna vlast u Srbiji ne libi fizičkog nasilja, kako navodi, ne bi li građanima uterali strah u kosti.

Jeremić je novinarima na osnivanju mesnog odbora u Jajincima kazao da je u poslednjih nekoliko dana, pre svega u Novom Sadu, kako navodi, bila serija ozbiljnih fizičkih incidenata.

„Ljudi su bili izvrgnuti teškim oblicima fizičkog nasilja zbog drugačijeg političkog mišljenja. Varaju se oni koji misle da će ta stvar proći nekažnjeno“, poručio je Jeremić i dodao apsolutno niko neće proći nekažnjeno ako „digne ruku ili takne prstom nekoga zbog različitog političkog mišljenja“.

On je rekao da bi trebalo ozbiljno da razmisle „svi oni koji danas svoju vlast brane na takav i druge načine“.

„Svemu dođe kraj. Doćiće kraj i naprednjačke vlasti, a tada ćemo se postarati da niko ne prođe nekažnjeno ni za zloupotrebe niti za bilo kakvo izvrgavanje teškoćama ili nasilju“, rekao je Jeremić.

On je govoreći o osnivanju mesnog odbora Narodne stranke u Jajincima kazao da je to još jedna od mesnih odbora na gradskoj opštini Voždovac i da je ta stranka nastavila da formira svoj sistem po celom gradu.

„To je još jedan od mesnih odbora na opštini Voždovac, opštini na kojoj su 2010. godine nažalost naprednjaci prvi put došli na vlast, red je da tu gde su prvi put došli na vlast, prvo sa vlasti i padnu“, rekao je Jeremić i dodao da Jajinci nisu „ma koji deo grada ili ma koji deo voždovačke osptine, kao i da nisu ničije privatno vlasništvo“.

On je kazao da će ta stranka, zajedno sa kolegama iz Saveza za Srbiju, obeležiti „crni jubilej“ godinu dana vlasti zamenika gradonačelnika Beograda Gorana Vesića.

„Narodna stranka danas postoji u preko 100 opština i gradova širom Srbije za svega godinu i po dana. To je rezultat koji pod ovakvim političkim okolnostima u kojima živimo je malo ko mogao da pretpostavi da je moguće, ali rezultati su tu i biće jos bolji u mesecima koji dolaze“, poručio je Jeremić.

Izvor Beta
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...