Mirković: Vučić obilazi mesta za koje u SzS nisu ni čuli

103

Šef odborničke grupe SNS u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković rekao je da je današnji dan očigledan i najbolji pokazatelj delovanja i dva puta kojim se kreću predstavnici dela opozicije sa jedne strane, i predsednik Aleksandar Vučić sa druge.

„Dok je političar u pokušaju Trifunović nastavio da vređa žene, tajkun Jeremić nastavio da laže na svojoj omiljenoj televiziji, Obradović da skuplja zadatke od zapadnih ambasada, predsednik Aleksandar Vučić je nastavio da obilazi Srbiju, odlazi u mesta za koje pomenuti cirkuzanti iz SzS-a nisu ni čuli, da bude na terenu sa građanima i na taj način pokaže šta je istinska briga za narod i želja da se svaki deo naše zemlje jednako razvija i obnavlja“, saopstio je Mirković.

Samo u današnjem danu, naveo je on, vidi se sav besmisao delovanja, vlasti željne, interesne grupe koja ništa sem laži, uvreda, nasilja i mržnje nema da ponudi građanima i možda će im ovaj današnji dan pomoći da shvate zašto ih još samo članovi uže porodice podržavaju.

Politika rezultata, novih radnih mesta, ekonomske stabilnosti, komunikacije sa građanima i stavljanje njihovog interesa na prvo mesto je ono što odlikuje Srpsku naprednu stranku i predsednika Aleksandra Vučića i zato je poverenje i podrška građana sve veća što će se najbolje videti već na sledećim izborima. A do tada, što reče jedan penzioner juče u Jajincima lažovu Jeremiću, “sačuvaj nas Bože Jeremićeve istine i Ðilasovog poštenja”, naveo je Mirković.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...