U Vranju goreo automobil prvog čoveka lokalnog SNS

23

“Škoda superb” koja je izgorela u noći između 7. i 8. juna u vlasništvu je Slaviše Bulatovića, narodnog poslanika i prvog čoveka vranjskih naprednjaka, potvrđeno je Južnim vestima u Tužilaštvu.

Detalja nema, a o slučaju se nisu oglašavali ni iz stranke, niti sam Bulatović.

Zvaničnih informacija o uzroku požara i dalje nema, a o detaljima slučaja ćute i policija i Tužilaštvo. Izjava nema ni od lokalnih naprednjaka, a niko ne govori ni o motivima paljenja automobila.

Saša Stojković, glavni i odgovorni urednik portala Info Vranjske rekao je da se lokalni odbor SNS nalazi u nelegalnom stanju, jer je pre godinu dana istekao mandat upravo predsedniku Gradskog odbora Slaviši Bulatoviću.

Prvi napad na naprednjake sa juga desio se marta ove godine, kada je u dvorištu porodične kuće prebijen direktor vranjskog Vodovoda Goran Đorđević, a kola su krajem novembra 2017. gorela i zameniku gradonačelnika Niša Milošu Banđuru.

Nijedan slučaj do danas nije rešen. Podsetimo, Bulatovićeva kola gorela su prethodnog vikenda u blizini njegove kuće u Ulici Kralja Petra u Vranjskoj Banji.

Inače, Slaviša Bulatović bio je najpre poverenik raspuštenog odbora Srpske napredne stranke u koji je „zaveo red“. Za predsednika Gradskog odbora SNS izabran je jula 2015. godine, a nakon poslednjih izbora postao je poslanik naprednjaka u Narodnoj Skupštini.

Izvor Južne vesti
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...