Milićević: Najoštrije osuđujemo uvrede koje je PSG uputio predsednici saveta Oliveri Zekić

108

BEOGRAD – Najoštrije osuđujemo uvrede koje je putem društvenih mreža predsednik Pokreta slobodnih građana uputio predsednici saveta REM-a Oliveri Zekić, naveo je u pisanoj izjavi za medije šef poslaničke grupe SPS Đorđe Milićević.

„Manjak političkih ideja, uticaja i moći dovodi sve češće do najprimitivnijeg ponašanja koje je odavno prevazišlo okvire političkog vokabulara. Ovde više nije reč o politici i suštini zbog koje politika postoji već o nasilčničkom i siledžijskom ponašanju, ovo ne sme postati norma društvenog ponašanja u Srbiji“, kaže Milićević i pita znači li to da svaka žena u Srbiji koja kao Olivera Zekić ima hrabrosti da iznese svoj stav, „da sama bez ikoga izađe pred lidere, nazovite SZS, i u lice im kaže šta misli, treba da strepi za svoju sigurnost i bezbednost“.

Milićević navodi i da je predsednik PSG pokušao, „na sebi svojstven način negativno da govori o reakciji ministra spoljnih poslova na laži koje je Vlora Čitaku izrekla na sednici SB UN“, uz ocenu da očigledno nije shvatio da postoje političari koji se iskreno i hrabro bore za nacionalne i državne interese Srbije i da u toj borbi nekada odreaguju i emotivno.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...