Detalji nesreće u kojoj je život tragično izgubila devojčica padom sa motora

160

SRBIJA – U domu Jovane A. (16), tragično nastradale u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć na Valjevskom putu, u naselju Piroman u Obrenovcu, vlada tuga i neverica. Njen brat Milutin B. (22), koji je vozio motor, trenutno se nalazi na VMA i van životne je opasnosti.

Jovanin otac Rade Božinović ne može da veruje kolika je tragedija zadesila njegovu porodicu. Očajan, ne stiže da obriše suze s lica, dok se dvorištem prolama jauk za nastradalom ćerkom. Njegove reči da mu je sedmomesečna unuka tako mala ostala bez majke slamaju srce.

Devojčica (15) poginula na motoru, njen brat teško povređen

„Jel može neko da je vrati, ćerku moju? Ne može, znam, nema povratka! Ne znam šta da radim! Velika nesreća nas je zadesila! Udala se prosle godine, život je bio pred njom“, kuka Rade i čupa kosu u očaju.

Jovana i Milutin bili su u susednom selu u poseti kod sestre, a tragedija ih je zadesila na putu do kuće.

„Jovana nikad nije volela motore, ovo je prvi put da je sela i nastradala je. Milutin je iskusan vozač, oduvek je voleo brzinu i adrenalin“, rekao je Rade za Kurir.

Okupljena rodbina i prijatelji su u neverici posle smrti Jovane, inače, jedne od šestoro dece Božinovića. Niko od njih ne može da prihvati da nje više nema, a kuknjava nesrećnog oca para dušu svih prisutnih.

Jovanin muž Slobodan, s kojim je Jovana živela u selu Stubline, došao je po svoju ćerkicu i odveo je kući.

Podsetimo, udes se dogodio kada je automobil, u blizini obližnje pumpe oborio motor na kom su se nalazili brat i sestra. Policijska istraga utvrdiće sve tačne detalje i uzroke ove tragedije.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...