Iz Zvezde se oglasili saopštenjem koje će podići veliku prašinu!

247

Nakon druge finalne utakmice Super lige Srbije, rezultat je 1:1, ali se borba na terenu iz brojnih razloga pretvorila u „rat saopštenjima“.

Nakon saopštenja Partizana, oglasili su se iz Crvene zvezde, ironično čestitaju rivalu na organizaciji druge utakmice, a pale su i teške reči.

Saopštenje vam prenosima u celosti.

„KK Crvena zvezda čestita pobedu KK Partizan NIS u drugoj utakmici finala Superlige Srbije i na „odličnoj organizaciji utakmice“ koja je odigrana u sredu. Klub poziva navijače Crvene zvezde da ispune dvoranu u subotu na utakmici koja počinje u 19 časova.

Kao klub nismo se oglašavali ni nakon prve utakmice finalne serije, iako smo imali mnogo razloga da budemo nezadovoljni suđenjem, koje je moglo direktno da utiče na krajnji ishod utakmice.

Umesto toga, od početka finalne serije, a posebno nakon prve utakmice, naslušali smo se demagogije, namerno zamenjenih teza, neistina, dubokoumnih analiza o broju slobodnih bacanja i pritisaka na sudije i napada na ligu…

KK Crvena zvezda mts čestita KK Partizan NIS i predsedniku tog kluba „na odlično organizovanoj utakmici“ u sredu 12.06.2019. godine koja je „ogolila“ sve, na prvom mestu licemerje tandema Mijailović – Trinkijeri, onih koji su se uživeli u ulogu „žrtava“ i nekakvih boraca za pravdu i čistotu srpske košarke“.

Valjda je jedan od vidova te borbe i morbidan „performans“ valjda samo jasan i duhovit onima sa iščašenim i poremećenim umom: venci, cveće i sveće koji su se „volšebno“ pojavili na drugoj utakmici finala, pa čak i na klupi KK Crvena zvezda nakon utakmice, što ih zaista simbolično stavlja u ulogu „grobara“.

Nažalost svih – grobara srpske košarke.

KK Crvena zvezda mts veruje da je navijačima našeg kluba sve jasno. Nećemo biti statisti i mirno gledati ovo što se dešava. Zato ih pozivamo da u subotu ispune dvoranu „Aleksandar Nikolić“ i pomognu timu da dođe do nove pobede: bez uvreda, bacanja raznih predmeta, upaljača, kovanica, paljenja baklji, pljuvanja i raznoraznih „maštovitih” grobarskih „instalacija““, stoji u saopštenju, koje se nalazi na sajtu KK Crvena zvezda.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...