Promocija prošla, evo šta su prednosti Luke Jovića u Madridu!

369

Dan posle prezentacije, najsrećnijeg trenutka u karijeri Luke Jovića, ispunjenja sna, kako je rekao, mediji se bave analizama onoga što će uslediti u novoj sezoni.

Mnogi smatraju da je za Srbina rano, da je Benzema neprikosnoven.

„Došao sam da se borim, mislim da smo Benzema i ja kompatibilni, ali to će odlučiti Zidan“, rekao je Jović.

On nije razgovarao sa trenerom, ali treba napomenuti da je već igrao i kao klasični i kao drugi napadač, da mu formacija nije nepoznata i da sam činjenica da Real razmišlja o pozajmici Vinisijusa Valjadolidu, govori da će Luka dobiti šansu već u prvim mesecima sezone.

EUFORIJA NA ''BERNABEU''!Čestitamo, Luka!

Gepostet von Sportske.net am Mittwoch, 12. Juni 2019

Ono što je bitno za Jovića je da ima samopouzdanje, odigrao je fantastičnu sezonu, ali stručnjaci procenjuju da ima mnogo prostora za napredak. Dosta novih igrača u ekipi će i njemu olakšati snalaženje, naime pritisak će biti manji jer su oči uprte u Azara.

Tako je, majstore! (VIDEO)

Gepostet von Sportske.net am Mittwoch, 12. Juni 2019

„Fantastičan igrač, jedan od najboljih na svetu, čast mi je da delimo istu svlačionicu“, kaže Srbin.

Treba uzeti u obzir Benzemine godine i istrošenost, naime, prečesto u karijeri Real nije imao drugi izbor u napadu, svi fudbaleri koje su mu dovodili kao zamenu su nekako razočarali, nisu uspeli Morata, Borha Majoral, Marijano. Real je dovodio na pozajmicu igrače poput Adebajora i Ćićarita, ali nisu bili dovoljno dobri da bi ih otkupili. Morata i Marijano su morali na kaljenje, ali ni pre, ni posle toga nisu uspeli da se nametnu.

Kako je sve izgledalo?

Gepostet von Sportske.net am Mittwoch, 12. Juni 2019

Jović je prvi klasični napadač koji dolazi prvi put u Real za stalno, odnosno za njega je plaćeno obeštećenje i sigurno će imati prilike da igra.

To je najvažnije, imaće vremena da se uklopi, a posle toga, za Srbina bi nebo moglo da bude granica.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...