„Rat“ na Tviteru se nastavlja: Trifunović pozvao Oliveru Zekić na jedno mesto, ona mu ovako odgovrila

118

SRBIJA – Sergej Trifunović, glumac i lider Pokreta slobodnih građana, ponovo je na Tviteru ušao u konflikt s članicom Saveta REM Oliverom Zekić.

Trifunović je napisao da nije moguće zamisliti da REM nekoga opominje, te se kasnije nadovezao napisavši da Zekićevu poziva na večeru u jedan beogradski restoran.

Članica Saveta REM na ove reči nije ostala dužna, pa je Trifunoviću žestoko uzvratila: „U sve kafane uvek idem sa svojim mužem, često povedemo i psa, i na tvoju žalost, sredstvo protiv buva. Probaj da nas nađeš, slobodno. Stavi kobasice oko vrata, možda ti se baš pas obraduje. o ostalom – vlati, meni, svemu nedostižnom, sanjaj. Uz pincetu.“, napisla je ona.

Trifunović na reči Olivere Zekić još uvek nije odreagovao.

Podsećamo, Sergej je ranije poručio Zekovićevoj da je prilično „muljava šušumigica“ i da je srpska politička scena dobila još jednog poslušnika vlasti.

Trifunović odgovorio Oliveri Zekić, reagovala Marija Obradović

Zekićeva ni tada nije ostala nema, pa je napisala da su Trifunoviću samo porno filmovi u glavi i da bi trebalo da se prijavi na audiciju, barem da suflira i da bi to bilo vrhunac njegove interpretatorske karijere.

Izvor Infobrif Espreso
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...