Veliki dan za Mladena Krstajića, ovo je jaka poruka Srbiji!

306

Mladenu Krstajiću se drma stolica i to prilično. Velike su šanse da će danas od 14 časova kada je zakazana sednica Izvršnog odbora dobije otkaz zbog lošeg rezultata u Ukrajini.

Razgovarajući za „Žurnal“, Krstajić je rekao da je pripremljen za otkaz ukoliko se on desi.

„Šta god da se desi, ako treba da se raziđemo, razići ćemo se prijateljski. Treba i sutra da se živi. Nema ljutnje, niti će je ikad biti sa moje strane. Nikakvih problema nema, sa Salavišom niko i ništa ne može da me posvađa. Niti iko može da očekuje moiju eventualno negativnu reakciju. Nema potrebe da se diže tolika fama oko mene, bitni su reprezentacija i septembar. Ko god da dođe posle mene, kadgod: sutra ili za godinu-dve, hoću da mu pomognem sve što me upita. Moj odnos sa Slavišom Kokezom i Fudbalskim savezom Srbije niko ne moće da poremeti“, rekao je on.

Ima plan u oba slučaja.

„Poštovaću svaku odluku! Ako ostanem, nastaviću da radim najbolje što znam i mogu, ako me smene, podržaću reprezentaciju kako i kad nisam bio selektor. I ako ne budem selektor, doći ću privatno u Luksemburg da gledam utakmicu reprezentacije“, istakao je Krstajić.

Pored toga, on je naveo da bi ponovo počeo utakmicu protiv Ukrajine u formaciji 3-5-2 jer je mesecima analizirao Ukrajinu i da je razgovarao sa igračima o tome.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...