Vesić: Nepoznati muškarac pretio ženi u moje ime (FOTO)

339

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić saopštio je danas da je nepoznati muškarac, u njegovo ime, pretio jednoj ženi koja je zaštićen stanar, i upozorio građane da ne nasedaju na takve prevare.

On je na svom nalogu na Fejsbuku objavio sliku nepoznatog muškarca i najavio da će sutra podneti prijavu protiv NN lica.

„Građani su mi prijavili da je čovek sa slike, u beloj košulji i s kravatom, danas u restoranu ‘Dorijan Grej’ mojim imenom pretio nekoj ženi koja je ‘zaštićen stanar’ i pri tom bio veoma glasan. Tražio je od žene da izađe iz stana, iako po Zakonu o stanovanju ima pravo da boravi u njemu dok joj lokalna samouprava ne reši stambeno pitanje u skladu sa Zakonom o stanovanju“, naveo je Vesić.

Zamenik gradonačelnika napomenuo je da čoveka sa slike, u beloj košulji, nikada u životu nije video.

„Ako iko prepozna osobu, molim da mi javi kako se zove. Već sutra ću podneti krivičnu prijavu protiv NN lica, a nadam se da ću saznati kako se zove, kako bi ta osoba odgovarala u skladu sa zakonom“, poručio je Vesić.

On je dodao da veruje da će tužilaštvo po službenoj dužnosti dobiti snimak iz restorana i da će tu osobu moći brzo da identifikuje.

„Koristim ovu priliku da obavestim sve zaštićene stanare da ne nasedaju na prevare poput ove. Jedina institucija koja je nadležna za rešavanje statusa zaštićenih stanara je Gradski sekretarijat za imovinu i nisu vam potrebni posrednici“, naglasio je Vesić.

On je građanima poručio da mogu da snime ili prijave svaku osobu koja se pozove na njegovo ime na elektronsku adresu: goran.vesic@beograd.gov.rs.

„Protiv svake takve osobe odmah ću podneti krivičnu prijavu!“, naglasio je Vesić.

Грађани су ми пријавили да је човек са слике, у белој кошуљи и са краватом, данас у ресторану Доријан Греј мојим именом…

Gepostet von Горан Весић am Donnerstag, 13. Juni 2019

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...