Jović i Zidan napravili „problem“, sa ovim se Zidan nikada nije suočio u karijeri!

1.201

Kada se bude vratio u Valdebebes Zidan će se suočiti sa glavoboljom, kada je u pitanju izbor ofanzivnih igrača za novu sezonu.

On ih ima previše, jasno pojačanja Azar i Jović će podići kvalitet tima, Benzema ne dolazi u pitanje, stigao je i Rodrigo iz Santosa, ali, tu su još Isko, Asensio, Bejl, Vinisijus, Lukas Vaskez, Marijano, Majoral i Raul De Tomas koji je cepao mreže dve godine u Raju.

To je 12 ofanzivnih igrača, a potrebno mu je pet, ili u najboljem slučaju šest.

Jasno, to je jedan deo većeg problema, Real u ovom trenutku ima 37 igrača na raspolaganju, Zidan hoće 23 ili 24, računajući i tri golmana.

Ali, da prvo vidimo napad.

Pored pomenutog trojca, Francuz ne želi da se odrekne Asensija, a teško će pustiti i Vinisijusa koga želi Valjadolid na pozajmicu. Rodrigo je Santosu plaćen 45 miliona, čini se da će i on dobiti šansu da ostane.

No, Bejl ne želi da ode, Lukas Vaskez ima ponudu Intera, ali samo za pozajmicu, Isko takođe ima problem da napusti Real, iako ga žele Siti i Juventus, cena je oko 100 miliona, to niko neće platiti.

Borha, Marijano, De Tomas će otići na nove pozajmice, ili će neki od njih biti prodati. Džejms Rodrigez nema mesta, ali je jedina ponuda Napolija, no i to je opet pozajmica.

Ne menja stvar, postoji realna opasnost da od potrebnih pet ili šest igrača, deset ostane u klubu što bi napravilo haos.

U drugim linijama tima, samo Kurtoa je siguran od golmana, Navas, Lunjin i Luka Zidan se bore za dva mesta, Kostarikanac bi da ode, ali je 20 miliona previše. Najmanje problema ima u odbrani, Odriozola i Karvahal konkurišu za desnog, Marselo i Mendi za levog beka, Ramos, Varan, Militao i Naćo su štoperi, Valjeho će morati da ode. Takođe, za dva leva veka, Reguljona i Tea Ernandeza nema mesta.

Vezni red je popunjen Kazemirom, Krosom, Modrićem, Valverdeom, moguće je da ostane i Brahim, dok su Ljorente i Sebaljos otpisani, kao i Kovačić i Odegard.

Dakle, ako ostanu Bejl, Isko, Brahimi i Lukas Vaskez, to će biti 27 igrača, da ne pominjemo Džejmsa Rodrigeza, jer verujemo da će na kraju Mendeš naći neko rešenje.

To je već problem za Zidana, ne želi da uđe tako u sezonu, niti da vodi sve igrače na pripreme, a opet, ako ih ostavi u Madridu, cena će im biti dodatno spuštena.

I da ne zaboravimo, treba da stigne još jedan vezni igrač, što znači da klub mora da se reši 14 fudbalera, na ovaj ili onaj način…

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...