Konačno ozvaničenja, Partizan predstavio trojicu!

204

Ono o čemu se pisalo prethodnih dana, sada je i ozvaničeno.

Trojica novih fudbalera Partizana su Dominik Dinga koji je stigao na pozajmicu iz Urala, Periša Pešukić koji dolazi iz podgoričke Budućnosti, kao i Igor Vujačić, štoper koji dolazi iz Zete.

Ono što je takođe gotovo jeste transfer Aleksandra Lutovca, ali imajući u vidu da je on trenutno sa mladom reprezentacijom Srbije, još uvek nije promovisan.

Dominik Dinga je uzeo dres sa brojem 67.

„Imali ste prilike da vidite i u poslednjih par meseci da ja volim da zadnja linija igra visko. Za tako nešto je potrebno da imate brzinu na tim pozicijama i da nemate strah da izadjete visoko, a tu je Dominik jak. Drugi kvalitet koji zahteva Partizan je da zadnja linija ulazi u igru, da ne igra dugačkim loptama, a Dominik ima jako dobru tehniku. To su dva jako bitna segmenta koja treba da poseduje igrač na toj poziciji, a da može da igra u Partizanu“, rekao je Savo Milošević.

Periša Pešukić je desni bek, a Igor Vujačić je, baš kao i Dinga, štoper. Pešukić je uzeo dres sa brojem 2, dok je Vujačić uzeo dres sa brojem 5.

„Pre šest godina sam bio deo stručnog štaba Branka Brnovića u reprezentaciji Crne Gore, ja tu državu i taj narod shvatam kao svoj. Ima jedna stvar koja može da ih odvoji od drugih, a to je karakter. Karakter tih momaka je malo čvršći, jači, a to je jedna od najbitnijih stavki u savremenom fudbalu. Pritisak se lakše nosi sa jačim karakterom, zato i verujem da smo uradili pravu stvar sa njima dvojicom“, rekao je Milošević.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...