Policajci uhapsili osumnjičenog za ubistvo u Vranju, a onda je usledio šok

818

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, rade na rasvetljavanju više krivičnih dela teško ubistvo za koje se sumnja da je izvršio M.V. (1985) koji je pre dva dana uhapšen u Novom Sadu.

Postoje osnovi sumnje da je M.V. izvršio najmanje četiri krivična dele teško ubistvo. On je pre dva dana uhapšen zbog sumnje da je 27. septembra 2017. godine u Vranju, sa više hitaca iz vatrenog oružja, ubio tridesetogodišnjeg Jugoslava Cvetanovića.

Intenzivnim radom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije došlo se do saznanja da bi M.V. mogao biti odgovoran za još tri ubistva, od kojih su dva počinjena u Crnoj Gori, a jedno u Holandiji.

Osumnjičenom M.V. je od strane Višeg suda u Beogradu određen pritvor do 30 dana.

Kako Novosti saznaju, on se sumnjiči sumnjiči da je povezan sa još ubistvima Veselina Kalezića u novembru 2018. u Podgorici, kao i Mila Ilića početkom maja, takođe u glavnom gradu Crne Gore. Reč je ljudima koji su navodno bili bliski kavačkom klanu. Postoje indicije da je Marjan V. ubio i Gorana Tasića Gokčeta u Holandiji marta 2018. godine.

Izvor Infobrif
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...