HIT – “Grof“ otkrio Jovićev “pekarski“ nadimak, uz novu poruku napadaču Reala!

584

Nedavno je Jovićev otac Milan otkrio neke detalje o odnosu Božovića i Luke Jovića tokom boravka u Zvezdi, između ostalog i da je popularni “Grof“ njegovog sina nazivao “debelim pekarom“.

Danas je taj momak fudbaler Real Madrida, gde je pre par dana spektakularno predstavljen posle realizacije 60 miliona vrednog transfera iz Ajntrahta.

Zanimljivo je čuti šta sada Miodrag Božović ima da kaže o Joviću, a on od toga ne beži, pa se na ovu temu oglasio u razgovoru za “Srpski telegraf“.

Tom prilikom otkrio je i kakav je nadimak nadenuo Joviću dok je bio u Zvezdi i zbog čega je to uradio.

“Zvao sam ga Jovara Pekara. Zato što sam ga nekoliko puta pronalazio po beogradskim pekarama, gde se hranio. Na taj način nisam želeo da ga vređam, već samo da probudim inat u njemu.

Da mu stavim do znanja da treba da povede malo više računa o ishrani i o svom životu. Što se tiče toga da nije igrao kod mene, nije. Tada je prvi špic bio Ugo Vijeira, koji je bio najbolji strelac lige“, objašnjava Božović.
Dodao je i da Lukinog oca nikada nije ni video, niti je sa njim razgovarao, ali bez obzira na sve nesuglasice, Božović je danas ponosan na Jovića i poželeo mu je svu sreću u najtrofejnijem klubu u Evropi.

“Svestan sam da će me mnogi kritikovati, ali nadam se da sam makar malo i ja pomogao Luki na putu koji je napravio. On je sve napravio sam u karijeri. Napravio je pun pogodak odlaskom u Ajntraht.

Želim mu sve što želim i svojim sinovima. Sve najbolje u Realu. Neće mu biti lako jer nijedan Srbin nije uspeo da tamo napravi uspeh“, poručuje Božović.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...