Konte već besan, tri pojačanja od 120 miliona „na leru“, Kinezi sve blokirali!

293

Nema i dalje pomaka kada su u pitanju Interova pojačanja. Naime, spremljen je novac, oko 120 miliona za Lukakua, Barelu i Džeka, ali Kinezi traže da se prvo nađe rešenje za Ikardija.

On je u Japanu na odmoru, ne pada mu na pamet da ide bilo gde, osim eventualno u Juventus. Iako italijanski mediji veruju da će šampion žrtvovati Dibalu, teško je to očekivati, Sari ima mesto za njega, plus, Argentinac ne želi u Inter.

Sve to već izaziva nervozu kod Kontea, on želi i Kovačića, ali da bi se Hrvat vratio u klub, mora da se oslobodi Naingolana. Inter ga nudi za 30 miliona evra, ali Belgijanac je već rekao da ima još tri godine ugovor.

On će se pojaviti u Luganu na pripremama, isto planira i Ikardi, ali Konte neće dozvoliti da Argentinac počne pripreme sa timom.

Priča se da Ikardi namerno odbija da ode, kako bi spustio cenu i stavio klub pred svršen čin.U svakom slučanju, bivši kapiten drži ključ prelaznog roka, Marota nije želeo da odgovori na pitanje šta će se desiti, ako do početka priprema ne prodaju Ikardija, a čak i da ga Juve kupi, mora da se oslobodi Iguaina što neće biti nimalo lako…

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...