Sutra 17 meseci od ubistva Olivera Ivanovića

110

Potpredsednica Građanske inicijative „Srbija, demokratija, pravda“ Ksenija Božović kaže da, nakon 17 meseci od ubistva lidera SDP-a Olivera Ivanovića, plaši ćutanje o tome ko je naredio i počinio ovo gnusno delo, prenosi N1.

„Teško se pomiriti sa činjenicom da istraga tapka u mestu i da, uprkos obećanjima, nema odgovora na pitanja ko je nalogodavac i ko je počinio gnusno ubistvo predsednika SDP-a“, kaže Božović za Srnu, uz podsećanje da se sutra navršava 17 meseci od ubistva.

Ona dodaje da članovi SDP-a, simpatizeri, porodica i Ivanovićevi prijatelji veruju u pravdu i ne odustaju od zahteva da se rasvetli ubistvo jednog od najuticajnijih predstavnika Srba sa Kosova i Metohije.

„Verujemo u pravdu u koju je i on verovao u vreme kada je bio hapšen i često govorio da mora da se izdrži, jer ovo zlo neće navek trajati“, kaže Božović.

Članovi SDP-a, porodica i prijatelji sutra će položiti cveće i upaliti sveće ispred sedišta SDP-a u severnom delu Kosovske Mitrovice, gde je Ivanović ubijen, kako bi još jednom poručili domaćim i međunarodnim institucijama da se ne sme dozvoliti da ovo ubistvo ostane nerasvetljeno.

Izvor N1
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...