Vučić: Velika i važna vest – postignut dogovor!

2.761

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas da je postignut dogovor sa jednom velikom kompanijom, koja će napraviti fabriku u Zaječaru, i već od januara do juna zaposliti 2.000 ljudi.

Sa tom kompanijom će u narednih mesec dana biti potpisan ugovor, rekao je Vučić na skupu u Zaječaru u okviru kampanje Budućnost Srbije i istakao da je to velika i važna vest, ali da još ne može da saopšti o kojoj kompaniji je reč.

Zajecar, 15. juna 2019 - Veliki broj građana okupio se na glavnom gradskom trgu u Zajecaru odakle im se obratio predsednik Srbije Aleksandar Vucic u okviru kampanje "Buducnost Srbije" . PREDSEDNISTVO SRBIJE
Foto: Tanjug/PREDSEDNISTVO SRBIJE

„Od januara kreće zapošlljavanje i za šest meseci biće zaposleno u novoj kompaniji, novoj fabrici, 2.000 ljudi timočkog okruga. To je najvažnija vest koja se decenijama čekala“, istakao je Vučić.

Predsednik kaže da će to značiti budućnost za 2.000 porodica, ali i mnogo više novca za Zaječar, mnogo dobrih puteva, rešavanje pitanja kanalizacije, vodovoda i drugih infrastruktrunih problema.

Vučić najavio hitnu obnovu puta Zaječar – Minićevo – Knjaževac

Istakao je da se država borila mesecima i godinama za dovođenje takve kompanije u Zaječar, pošto su do sada uglavnom investitori u poslednjem trenutku odustajali od tog grada.

„Dobio sam konačnu potvrdu, molili su me da ne govorim ime kompanije, ali dogovor je postignut“, istakao je Vučić.

Vučić: Daćemo posao, biće posla, a molim vas…

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...