Vučićevo upozorenje funkcionerima: Svi ćete da letite s posla!

1.891

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oštro je danas u Zaječaru poručio predstavnicima lokalne samouprave, gradonačelniku tog grada ali i ostalih gradova u Srbiji da su oni „u službi naroda“, da moraju da razgovaraju sa građanima i, posebno, da se „više ne desi“ da na skupovima na kojima govori bude postavljena ograda između funkcionera i naroda.

„Više nikad da nisam video ogradu između funkcionera i naroda. Ja sam ovde došao zbog naroda a ne zbog funkcionera“, rekao je Vučić.

Zajecar, 15. juna 2019 - Veliki broj gradjana okupio se na glavnom gradskom trgu u Zajecaru odakle im se obratio predsednik Srbije Aleksandar Vucic u okviru kampanje "Buducnost Srbije" . PREDSEDNISTVO SRBIJE
Foto: Tanjug/PREDSEDNISTVO SRBIJE

„Nisam prvi put rekao da se ograda skloni, ali je poslednji. Probajte da mi to uradite sledeće nedelje u Somboru… Svi ćete da letite s posla“, upozorio je on.

Gradonačelnicima i predsednicima opština je rekao da moraju da saslušaju građane.

Vučić: Velika i važna vest – postignut dogovor!

„U 90 odsto slučajeva nećete moći da rešite problem, ali saslušajte ih, ljudi će biti zadovoljni i da ih saslušate, i što ste pokazali malo pažnje“, rekao je Vučić, i dodao mu je jasno da građani nisu mnogo čim zadovoljni ni na lokalu.

Vučić najavio hitnu obnovu puta Zaječar – Minićevo – Knjaževac

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...