Pao dogovor, stigao „Obrva“! I to nije sve, sledeće pojačanje znači borbu za titulu!

209

Stvar je dogovorena, američki mediji su potvrdili da će se Entoni Dejvis preseliti u Lejkerse.

Posle šest meseci pregovaranja, na kraju promena u sportskom sektoru Pelikansa je izgleda bila ključ, prihvatili su ponudu u nameri da krenu od početka.

Imaće tim budućnosti, za Entoni Dejvisa od Lejkersa dobijaju Lonza Bola, Brendona Ingrama, Džoša Harta i tri pika prve runde, uključujući i četvrti ovog leta.

Dodajte na to da će kao prvi birati Ziona Vilijamsona i jasno je da će Nju Orleans imati najtalentovaniji tim današnjice.

Šta dobijaju Lejkersi?

Šansu da se odmah bore za velike stvari, uspeli su u nameri da sačuvaju Kajla Kuzmu, doveli „Obrvu“, ali to nije sve, Lebron smatra da je potreban još jedan kamenčić u mozaiku, kako bi se tim iz El-Eja borio za titulu.

Lejkersi će probati da se dokopaju Kembe Vokera, ponudiće fantastičnom beku maksimalni ugovor, pa će im ostati malo prostora u seleri-kepu, ali petorka Lebron-Voker-Kuzma-Dejvis i verovatno Koldvel-Poup deluje impresivno. Jasno da će tražiti još veterana pod malim ugovorom, kao i par igrača srednje klase kako bi napunili roster.

U svakom slučaju, ako Dejvis bude zdrav, i sa eventualno Kembom Vokerom, ovaj tim je dovoljno dobar da se bori za titulu.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...