Pokret socijalista o Vuku Jeremiću: Bio je i ostao borac za celovito i nezavisno Kosovo

116

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić je bio i ostao borac za celovito i nezavisno Kosovo, ocenio je danas Pokret socijalista navodeći da uz Bila Klintona ima najveće zasluge za promovisanje nezavisnosti Kosova.

„Protiv ideje o razgraničenju su Nemačka, Amerika, Hrvatska, Slovenija, Crna Gora, Severna Makedonija, Albanija, sve osvedočeni srpski prijatelji i sa njima Vuk Jeremić“, naveo je PS u saopštenju.

Ta stranka dodaje da svako bira svoje društvo, osim kada je Jeremić u pitanju, a njemu se, kako kažu, u ambasadi naredi na kojoj je strani.

„Nekada je ambasada SAD, nekada Katara, ali bitno je da se plaća“, zaključio je PS.

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić boravio je na Kosovu i Metohiji gde je u Pasjanima kod Gnjilana razgovarao sa građanima i članovima stranke i tom prilikom rekao da se Aleksandru Vučiću „ne sme dozvoliti da postigne dogovor o „razgraničenju““, saopštila je ranije danas Narodna stranka.

Jeremić je izneo i tvrdnju da je vlast spremna da potpiše sporazum o nezavisnosti, ali i da je pogrešno misliti da će Vučić ako prizna Kosovo biti lakše smenjen, jer mu, kako kaže, međunarodna zajednica u ovom terenutku drži stranu.

Jeremić na Kosovu: Ne smemo dozvoliti Vučiću da potpiše razgraničenje

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...