Smrt na Adi ciganliji – muškarac ušao u vodu i preminuo

755

Muškarac starosti 65 godina preminuo je danas oko 11.30 na Adi Ciganliji na nezvaničnoj nudističkoj plaži. Prema rečima očevidaca, muškarac je zakoračio u vodu na neobezbeđenom mestu kupališta, srušio se i na mestu ostao mrtav.

Prema rečima očvidaca, sve se dogodilo u plićaku takozvane nudističke plaže na Adi Ciganliji, kada je stariji čovek ušao u vodu a potom se srušio. Spasilačka služba je po pozivu stigla na mesto događaja i zajedno sa lekarima Hitne pomoći pokušala reanimaciju, ali nažalost muškarcu nije bilo spasa.

Mesto na kom je preminuli muškarac želeo da uđe u vodu je nebezbedno i nije pod nadzorom službe, niti je na tom mestu kupanje dozvoljeno.

– JP „Ada Ciganlija“ po ko zna koji put apeluje na sve sugrađane i posetioce da se ponašaju odgovorno, poštuju pravila ponašanja na kupalištu, da borave u vodi u zonama koje su predviđene za kupanje i u radno vreme spasilačke službe, a za starije hronične bolesnike da se rashlade i obavezno jave spasiocima pre ulaska u vodu Savskog jezera – naglašavaju iz ovog preduzeća.

Pretpostavlja se da je do smrti došlo zbog srčanog ili moždanog udara.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...