Bastać: Vučić naredio napad na neistomišljenike

129

Aleksandar Vučić me je u svom obraćanju na Glavnom odboru SNS-a, koje je televizija Pink direktno prenosila, optužio za stvari koje nikada nisam uradio i sa kojima nemam nikakve veze, izjavio je predsednik opštine Stari grad Marko Bastać.

Kako je Bastać naveo u svom saopštenju za medije, predsednik Srbije ovim je „legitimizovao kampanju Gorana Vesića“ kojom se ugrožava bezbednost njegove porodice, saradnika i njega.

„Komandovao napad na nas. Nisam se ni najmanje uplašio, jer je ovo samo još jedna u nizu pretnji sa kojom se suočavam zato to se borim za slobodu, pravdu i pravo građana da učestvuju u procesu donošenja odluka važnih za njihove živote“, dodaje Bastać.

Vučić: Gužve su zbog toga što se bolje živi

Kako ističe, nije ni iznenađen, jer se, kako navodi, radi o maniru napada na političke neistomišljenike koji se u Srbiji odomaćio u proteklih sedam godina, a kojim se bavi i Evropska komisija i Fridom haus.

Vučić o Babiću: Braniću te kada optužbe nisu tačne ali za neke stvari neću

„Ovim su i konačno pale maske i jasno je da će Aleksandar Vučić biti odgovoran za bilo kakav eventualni napad na moje saradnike i mene. Takođe je jasno da je upravo on inspirator svih lažnih optužbi koje plasiraju naprednjački pigmeji, a za koje ću ubuduće tužiti ne samo one koji ih iznose, već i one koji ih instruiraju i nagovaraju da te laži i plasiraju“, zaključuje Bastać u pisanoj izjavi.

Izvor Danas
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...