Gvardiola ipak dovodi beka i to za siću!

217

Pep Gvardiola je mučio muku sa pozicijom levog beka, kako je Benžama više vremena proveo van terena nego na njemu.

Igrali su po levom boku u odbrani prinudno i Delf, Laport i Zinčenko, potonji se i ustalio na tom mestu.

Upravo zbog toga, Gvardiola navodno nije želeo da troši novac na novog levog beka, verovao je da su mu Ukrajinac i Mendi dovoljni. Izgleda da je promenio mišljenje.

Kako prenosi novinar portala „Gola“ Sem Li, koji je dobro upućen u dešavanja oko kluba sa „Etihada“, Mančester siti je voljan da u svoje redove vrati španskog internacionalca Anhelinja iz PSV Ajndhovena.

Ovaj 22-godišnji fudbaler je još pre šest godina stigao u Mančester, bio je na pozajmicama u Njujorku, Đironi, Majorki i Bredi, da bi ga leta prošle godine PSV doveo u svoje redove.

Odlično se snašao u Holandiji, bio je standardan u PSV u sezoni za nama, što je izgleda probudilo Gvardiolino interesovanje, pa je voljan da ga nakon samo godinu dana vrati na „Etihad“.
Pomenuti novinar Sem Li tvrdi i da će to vrlo lako i moći da uradi, kako su „Građani“ umetnuli klauzulu, po kojoj za dogovoreni novac mogu da vrate Anhelinja u svoje redove.

Dogovorili su se da Španca mogu da vrate za samo šest miliona evra.

Dakle, Siti bi mogao da dobije fino pojačanje za mali novac, a Gvardiola više ne bi morao da brine za levi bok u odbrani i Mendijevo zdravlje.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...