Roman izabrao trenera, navijači Čelsija podeljeni, javnost skeptična!

370

Mauricio Sari je novi trener Juventusa, a navijači koji ga nisu baš voleli, sada tvrde da je velika greška što je napustio klub. U komentarima fanova, ističe se da je napravio rezultat i da je bez obzira na sve trebalo da ostane.

Međutim, Čelsi odgovornost prebacuje na bivšeg trenera.

„Mauricio je tražio da ode, hteo je da se vrati kući, roditelji su mu stari, u ovom periodu života želi da bude više uz njih. Izašli smo mu u susret, hvala mu za sve, osvojio je LE, a drago nam je što seda ponovo na klupu velikog kluba“, rekla je Marina Granovskaja.

Iako Derbi zateže i ponudio je novi ugovor Lampardu, njega je zvao Abramovič i dao mu garancije da će biti novi trener.

Ali, oduševljenja nema, javnost smatra da Čelsi pravi veliku grešku, da je sa Lampsom trebalo sačekati, da će ga potrošiti bez razloga u situaciji kada su ostali bez najboljeg igrača i ne mogu da kupuju zbog suspenzije.

„Velika je greška dati tako neiskusnom treneru da vodi ekipu, pogotovo u teškoj situaciji. Poređenja sa Gvardiolom su potpuno pogrešna, on je već radio u Barseloni u drugom timu, a imao je i mnogo jači tim na raspolaganju“, misli većina analitičara…

U svakom slučaju sačekaćemo, ali izgleda da će Romanova biti poslednja i da najbolji strelac u istoriji Čelsija seda na klupu.

Biće dočekan sa skepsom, pogotovo u javnosti, no, da sačekamo, nije da je Čelsi imao mnogo rešenja u situaciji u kojoj se nalazi.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...