Nesreća kod naplatne rampe: Prevrnulo se vozilo, zatvorene dve trake

218

Na auto-putu E-75, posle naplatne stanice „Preševo“, u smeru ka Beogradu, saobraćaj se odvija usporeno, zbog prevrtanja teretnog motornog vozila. Za saobraćaj je zatvorena vozna i preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija zaustavnom saobraćajnom trakom, piše rts.rs.

Auto-moto savez Srbije upozorio je vozače da s obzirom na očekivanu promenu vremena, padavine i vremenske nepogode, budu dodatno obazrivi u vožnji.

AMSS dodaje da se danas očekuje umeren saobraćaj, bez zadržavanja na naplatnim rampama, ali podseća vozače da je na većim brojem deonica na kojima je zbog radova izmenjen režim saobraćaja.

Prema poslednjim informacijma Uprave granične policije, na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji nema zadržavanja, dok teretna vozila na izlazu iz zemlje na Kelebiji i Batrovcima čekaju tri sata.

AMS S podseća da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske, i tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na graničnim prelazima u Srbiji.

Upozorenje na snazi: Spremite se nepogode, grad, olujni vetar i obilne pljuskove (TABELE)

Izvor RTS.RS
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...