Blic: Drastične promene očekuju SNS, evo ko je u problemu

752

Drastične promene očekuju Srpsku naprednu stranku u narednih nekoliko meseci, piše Blic i navodi da će biti zamenjen deo rukovodstva koji se „odrodio od naroda“, te da je u problemu i jedan ministar.

Vučić na Glavnom odboru SNS-a najavio velike izmene u stranci

„Ne radi se o dva-tri imena, mnogi će biti zamenjeni“, rekao je neimenovani izvor Blica iz vrha SNS.

Kako navodi sagovornik lista, mnogo je onih koji nisu dobro radili, koji su gledali svoje, a ne opšte dobro i zato ne treba da budu iznenađeni.

Vučić: U Srbiji se bolje živi samo to niko neće da prizna

Isti izvor rekao je da je predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić prethodnih meseci obilazio odbore, nekada i više opština dnevno i da je redovno o svim dešavanjima obaveštavao Aleksandra Vučića.

„Svi koji su loše ili nezakonito radili upozoreni su, dobili su šansu da to isprave, neki jesu, ali neki su se oglušili o upozorenje i neće moći da kažu da su iznenađeni“, navodi sagovornik Blica.

Među onima koji će biti promenjeni su i pojedini vrlo visoki funkcioneri, a spekuliše se da je u problemu i jedan ministar, dodaje sagovornik.

„Koriste pozicije za lično bogaćenje i lične privilegije. Odrodili su se od običnih ljudi i to ne može da ostane nekažnjeno“, naveo je sagovornik Blica.

Prema rečima sagovornika Blica, nakon promena očekuje se i podmlađivanje stranke budući da su se pojedini stariji članovi uspavali i ne trude se koliko su to nekada činili.

Vučić o Babiću: Braniću te kada optužbe nisu tačne ali za neke stvari neću

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...