Eksplodirala lokomotiva teretnog voza, policija sa gas maskama ne dozvoljava ljudima da izađu iz kuća zbog širenja opasnih materija iz voza (FOTO)

1.072

BUJANOVAC – Na ulazu u Železničku stanicu Bujanovac, kod Levosoja, oko 17.30 sati eksplodirala je lokomotiva teretnog voza, koji je došao iz pravca Preševa i po nezvaničnim informacijama prevozi opasan teret.

Kako nezvanično saznaju Bujanovačke, mašinovođa je navodno rekao policajcima i vatrogascima da se u vagonima nalaze opasne materije, ali je vatra zahvatila samo lokomotivu.

Po rečima meštana očevidaca, lokomotiva se najpre zapalila, a potom i eksplodirala.

U ovom incidentu niko nije povređen.

Dok je požar na lokomotivi, lokalizovan, policija zabranjuje meštanima sela da izlaze iz kuća zbog opasnosti širenja materija iz voza.

Po informacijama sa lica mesta, policajci sa gas maskama ne dozvoljavaju meštanima Levosoja da napuštaju svoje domove niti da prilaze mestu incidenta, strahujući zbog opasnih materija u vozu.

Kako nezvanično saznajemo svi putevi u ovom području su blokirani, a po poslednjim informacijama, vatrogasci su uspeli da ugase požar na lokomotivi.

Kako javljaju meštani, više se ne vidi dim iz lokomotive, ali ga ima mnogo okolo.

Reporter Bujanovačkih sa lica mesta javlja da je Koridor 10 zatvoren za saobraćaj koji je od Preševa do Bujanovca preusmeren na stari put.

 

Izvor bujanovacke.co
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...