Putnici glasali: Ovo je najbolja aviokompanija

131

BEOGRAD – Kompanija „Katar Ervejs“ (Qatar Airways) dobitnik je četiri nagrade „Skytrax World Airline Awards“ koju glasanjem dodeljuju putnici aviokompanijama širom sveta, a ova kompanija dobila je i glavnu nagradu „Najbolja aviokompanija na svetu“ čime je postala jedina aviokompanija u istoriji koja je ovo priznanje osvojila pet puta.

Kako se navodi u saopštenju ove kompanije, „Katar Ervejs“ je treću godinu zaredom proglašena najboljom aviokompanijom na Bliskom istoku, dok je priznanje „Najbolja biznis klasa na svetu“ ponela četvrtu godinu zaredom.

„Činjenica da su za “Skytrax“ nagrade glasali putnici čini ih posebno značajnim za sve nas u industriji. Avioindustrija je veoma konkurentna oblast, i ovakva priznanja će nas motivisati za još vece uspehe i radujemo se što ćemo u narednim godinama proizvodima svetske klase prevesti milione putnika“, rekao je izvršni direktor „Qatar Airways“ grupacije Akbar Al Baker.

Nagrade „Skytrax World Airline Awards“ uvedene su 1999. godine kako bi pružile globalnu ocenu zadovoljstva putnika koji glasaju u najvećoj anketi o zadovoljstvu putnika u avio saobraćaju.

Istraživanje je obuhvatilo više od 21 milion korisnika i preko 100 nacionalnosti.

Anketa je pregledana od strane „Skytraxa“ da bi se identifikovale IP adrese i informacije o korisniku, te izbrisali dupli glasovi, sumnjivi i neprihvatljivi unosi.

Uključeno je više od 300 aviokompanija iz celog sveta.

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...