SNS: Najodvratnija zloupotreba dece u političke svrhe

100

Šef odborničke grupe SNS u gradskom parlamentu, Aleksandar Mirković, kritikovao je danas deo opozicije koja, kako kaže, nakon zloupotrebe srednjoškolaca i studenata, sada zloupotrebljava tek svršene osnovce.

„To znak da se upale svi crveni alalrmi u drštvu i da se već jednom Ðilasu, Jeremiću, Obradoviću, „žutoj patki“ i ostalima patološki željnih vlasti, kaže dosta“, rekao je Mirković.

Mirković smatra da se dečak od 14 godina, koji pali i gazi sliku ministra Mladena Šarčevića kvalifikovao za, kako kaže, lidera izrežiranih protesta, jer je nastavnici hemije pretio ubistvom zbog jedinice koju je dobio.

„Do juče on i njegovi drugari koji nisu ni čuli za gospodina Šarčevića, danas su podstrekivani i njima su komandovali aktivisti žute patke, podržani funkcionerom Jeremićeve stranke, po napadu na penzionera koji mu je uzvratio nokautom, slika su i prilika bolesne želje okupljenih u SzS da se dočepaju vlasti“, naveo je Mirković.

Ocenivši da je reč o „najodvratnijoj zloupotrebi dece u političke svrhe zarad dobijanja nekakvog političkog poena“, Mirković kaže da je to apsolutno nedopustivo i za svaku osudu.

SzS: Ovo čak ni od ove vlasti nismo očekivali

Mirković kaže i da će svako prećutkivanje, neoglašavanje Ðilasa, Jeremića, Obradovića ovim povodom biti još jedan dokaz da iza svega toga stoje oni koji u nedostatku bilo kakvog programa, rešenja, rezultata iza sebe, neće prezati ni od čega kako bi se dokopali fotelje.

 

Izvor Tanjug
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...