Oglasio se Vesić posle nevremena u Beogradu i uputio ovaj apel građanima

958

SRBIJA – Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da sve komunalne službe rade na otklanjanju posledica nevremena koje je u sredu popodne zahvatilo Beograd.

Iako su ulice bile potopljene, automobili poplavljeni, a pešaci u vodi do kolena, Vesić je, nakon sastanka sa direktorima javnih preduzeća i šefovima komunalnih službi u Skupštini grada, izjavio da je grad dobro funkcionisao.

Napomenuo je i da je to najveće nevreme koje je zahvatilo Beograd od 2014. te da su u toku sanacije posledica, popravka semafora i puteva koje je oštetila bujica.

„Sve komunalne službe grada rade na otklanjanju posledica nevremena, nevreme je prirodna nepogoda, i mislim da se grad pokazao da dobro funkcioniše u okakvim situacijama koje nisu uobičajene i nisu normalne“, kazao je Vesić.

On je rekao da se narednih dana očekuju nove padavine i pozvao građane da slušaju uputstva javnih službi.

„Očekujem od građana i svih drugih službi, jer se najavljuju nove padavine narednih dana, nadam se ne ovako velike, da slušaju uputstva javnih službi, da ne izlaze iz kuća, da zatvaraju prozore kad izlaze iz kuća, ako se zateknu u kolima da stanu, ne nastave da voze jer se onda stvaraju veće gužve, a to je način kako treba funkcionisati kada su ovakve situacije u pitanju“, poručio je on.

Izvor N1
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...