Ponovo pljuskovi, automobili plivaju po ulicama Beograda (VIDEO)

476

OPET NEVREME U BEOGRADU Automobili plivaju u nekim ulicama, meteorolozi najavljuju PLJUSAK I OLUJNI VETAR (VIDEO)

Jak pljusak počeo je u pojedinim delovima grada, na Novom Beogradu, Dorćolu i Kumodražu, kao podsećanje Beograđanima da ne treba da se opuštaju, da je na snazi narandžasti meteoaralm, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je novo upozorenje da se u narednih sat vremena lokalno očekuje veća količina padavina, piše Blic.

Pojedine ulice već se nalaze dobrim delom pod vodom, te se saobraćaj u njima odvija usporeno i otežano. Ovo je slučaj pre svega na Novom Beogradu

Takav slučaj je i na Tošinom bunaru. Ako je suditi prema video snimcima na društvenim mrežama, ponovo su poplavljene saobraćajnice.

Kako javljaju naši reporteri, zbog nevremena je došlo do problema sa isporukom električne energije na Čukaričkoj padini i Banovom brdu.

Iako se stanovnici prestonice još nisu oporavili ni od jučerašnjeg potopa, meteorolozi upozoravaju da bi i danas mogle da padnu veće količine kiše.

Bujica odnela deo puta, ulica nedavno rekonstruisana (VIDEO)

„Na teritoriji Beograda u narednih sat vremena očekuju se pljuskovi sa grmljavinom, pojačanim vetrom i lokalno većom količinom padavina“, stoji u najavi RHMZ koja je na snazi do 19.51 časova.

I što je najnepovoljnije, početak pljuska se može predvideti samo 30-60 minuta ranije!

Prema meteorološkim podacima, za sat vremena temperatura vazduha je pala za šest stepeni. Tačnije sa 27 stepeni Celizijusa, koliko je izmereno u Beogradu oko 18.00 sati, temperatura je pala na 21 stepen.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...