Imamo datum za Samsung Note 10! Stiže li „savitljivi“ sa njim u paru?

Znamo ponešto o Samsungovom rasporedu, a o ostalom ćemo da nagađamo

184

Prilično toga smo čuli i o Note 10 i Fold modelima, a sada znamo i jedan datum, a jedan nagađamo za objavljivanje ovih telefona. Samsung je navodno odabrao Njujork i 7. avgust za promociju dugo očekivane „desetke“, bar tako javlja CNet.

Dosta toga smo čuli o Note 10, počev od toga da neće imati ulaz za slušalice, da će imati rupu za „selfi“ kameru, ali i glasina da neće imati dugmiće, ali opšte je prihvaćeno kao činjenica da će ove godine izaći u dve varijante: „običnoj“ i „Pro“. Ova druga će navodno imati veći ekran, kao i dodatnu kameru pozadi.

Što se tiče Folda, pisali smo vam već da je njegovo zvanično objavljivanje odloženo zbog problema sa ekranom, kao i da verovatno neće biti u prodaji u junu. No, prema poslednjim informacijama, redizajn je skoro pa gotov, tako da bi „savitljivi“ uskoro trebalo da se pojavi u prodavnicama.

Naravno, ovo „uskoro“ shvatite vrlo uslovno, a Samsung je demantovao glasine da će telefon u julu u prodavnice.

Potpredsednik Samsunga za displej, Kim Seong-cheol rekao je na jednoj konferenciji ove nedelje da će telefon dobiti dužnu pažnju kada se pojavi u prodaji.

„Većina problema sa displejom je rešena, tako da je Galaxy Fold spreman za tržište. Kada izađe, privući će mnogo pažnje na tržištu“, prenela je publikacija Korea Herald njegove reči.

Datuma, međutim, nema pa nema. Fold je prvobitno trebalo da bude objavljen u isto vreme kada i serija S10. Po svemu sudeći, Samsung ne brine da će Note 10 i Fold biti konkurencija jedan drugome, što znači da je moguće i zajedničko lansiranje.

Šta je istina – videćemo za oko mesec i po dana.

Izvor Techbrif
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...