Zakuvalo se, Real poslao ponude za trampu na dve adrese!

183

Izgleda da od Pogbe nema ništa, sve su manje šanse da će Zidan dobiti oo što želi, tim pre što neki izvori bliski igrači tvrde da bi on više voleo povratak u Juventus koji smatra drugom kućom.

Ali, ni Juve nema novca za taj transfer, mada i dalje pokušavaju da naprave dogovor sa Junajtedom.

Izgleda da je Zidan pristao na dovođenje Eriksena, Florentino Perez je ponudio oko 50 miliona evra i Sebaljosa, mladog reprezentativca Španije na moga Zidan ne računa. Ovaj igrač je po volji Poketino, međutim, Totenhenm pregovara oko Ndombelea i Lo Selsa, pitanje je da li bi želeli još jednog veznog fudbalera.

Florentino Perez sa druge strane, i dalje pokušava da ostvari san i dovede Nejmara. Brazilac želi u Barselonu, navodno Real pokušava preko Nejov oca da pokvari posao. Oni su spremni da ponude Džejmsa Rodrigeza ili Bejla, kao i 130 miliona evra, ali čini se da to neće biti dovoljno.

Nejmar ne želi povratak u Pariz, čak se priča da je u svađi sa ocem koji insistira da obaveze moraju da se poštuju. Barselona je spremna za transfer, ali ne i da u njega bude uključen Dembele koga žele Parižani.

Šta će od svega biti, ostaje da vidimo, tek najskuplji igrač sveta u istoriji je čvrst u nameri da ode iz Pariza, čini se da je i klubu svega dosta, ali sada pokušavaju da izvuku najbolje iz čitave situacije.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...