Zorana Mihajlović najavila da ponovo ide da spava na gradilište, a ovo je razlog

352

SRBIJA – Potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović najavila je danas da će tokom leta boraviti na gradilištu istočnog kraka Koridora 10 kako bi se što pre završio i taj autoput, kao što je to uradila pre godinu dana kada je boravila u Grdeličkoj klisuri na južnom kraku.

„Istočni krak Koridora 10 ima samo jednu deonicu (Bancarevo – Crvena Reka) koja još nije završena, koju radi grčki Aktor, puno problema ima na toj deonici, raznih klizišta, ali ima i dosta neogranizovanosti same grčke kompanije, to je potpuno jasno“, rekla je Mihajlović.

Ističe da upravo zato predstavnici ministarstva, kao i ona lično, moraju fizički da budu prisutni sve vreme na gradilištu, iako to nije njihova dužnost.

„Ići ću na istočni krak u toku leta i provesti isto onako dane kao što sam provela u Grdelici. Čini mi se da je to jedini način da ubrzamo stvari“, naglasila je Mihajlović.

Kaže da je istočni krak jednako važan kao i južni krak i da je važno da autoputem prodjemo kroz sićevačku klisuru i da imamo autoput kroz Bugarsku.

Bezbednost je na prvom mestu, istakla je ministarka i dodala da će taj autoput doprineti razvoju privrede.

Izvor Blic
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...