Barselona pokucala na „San Siro“, iz Milana jasno NE!

182

Velikan Serije A se nalazi u finansijskim problemima, prošlogodišnja ulaganja nisu donela rezultat, Liga šampiona se nije vratila na „San Siro“. Sada sledi finansijska konsolidacija, po nekim izvorima Milan će odustati od učešća u Ligi Evrope.

Preuzeo ih Đampaolo kojeg su dočekali Boban i Maldini, jasno je da će naredna sezona biti posve mirnija nego ranije, barem po pitanju transfera. „Crveno-crni“ mogu biti konkurentni na tržištu jedino ako prodaju svoje glavne igrače, ali za sada klub iz „grada mode“ odoleva.

Po pisanju italijanskog Tutosporta na „San Siro“ je stigla ponuda od strane Barselone. Tim sa „Nou Kampa“ se raspitivao oko mogućnosti transfer Alesija Romanjolija, ponuda je glasila na 40 miliona evra. Međutim, novi glavni ljudi u bordu Milana su jasno rekli NE i stavili do znanja da kapiten nije na prodaju!
Dvadesetčetvorogodišnjak izrasta u pravog lidera Milana, Maldini prepoznaje pomenute kvalitete, ovo je ujedno i jasna poruka da „Rosoneri“ neće žrtvovati svoje najbolje ukoliko oni sami ne žele van „San Sira“.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...