Zajonova noć, zna se kome pripada Vanja Marinković!

180

Kako se očekivalo, na draftu nije bilo većih iznenađenja, veče Zajona Vilijamsona, nije bilo iznenađenja, Pelikansi su uzeli momka koji je najbolji igrač, po mnogima, koji se pojavio na draftu od Lebrona.

Dža Morant, bek Marej Stejta i drugi pik biće zamena u „Grizlijima“ za Majka Konlija koji je otišao u Jutu, i od njega treba očekivati velike stvari.

Baret, još jedan igrač Djuka u senci doskorašnjeg saigrača Vilijamsona ide u Njujork, iako treći pik, nije baš igrač od koga zastaje dah. Atlanta je četvrtog pika dobila od Pelikansa kojima su taj pik ustupili Lejkersi u poslu oko Antonija Dejvisa. De’Andre Hanter, krilo Virdžinije će mnogo značiti u defanzivi Houksa koji imaju mlad tim.

Plej Vanderbilta, Darijus Garland ide u Kavse, on i Kolin Sekston će biti tandem u Ohaju.

Minesota se ponovila, od Feniksa su uzeli u zamenu za Darija Šarića šestog pika, odličnog Džareta Kalvera sa Teksas Teka koji može da igra na obe bekovske pozicije. Kobi Vajt sa Severne Karoline ide u Čikago, Hejs sa Teksasa u Pelikanse (trampa sa Atlantom), Hačimura sa Gonzage će u Vizardse, Kem Rediš sa Djuka je deseti pik, Atlanta ga je dobila od Dalasa.

Goga Bitadze je završio na 18. mestu, uzela ga je Indijana, neće mu biti lako, ali njegovi ofanzivni kvaliteti bi mogli da znače Pejsersima u stilu koji je nametnuo Nejt MekMilan.

Luka Šamanić iz Olimpije je 19. pik, ide u Sparse, dok je kao poslednji 60. pik otišao Vanja Marinković i to u Kingse, koji su pre toga draftovali dva igrača na njegovoj poziciji…

Inače, Alen Smajlagić bivši igrač Beka koji je nastupao za razvojni tim Voriorsa, Santa Kruz je izabran od strane Pelikansa kao 39. ali su ga oni odmah ustupili Golden Stejtu. Ima samo 18 godina, veliki je potencijal, očigledno da Voriorsi ozbiljno računaju sa njim u budućnosti.

Pročitajte sve o sportu na portalu Sportske.net

Možda Vam se takođe svidi:
Loading...