Dodik demonstrativno napustio defile tokom otvaranja Evropskih sportskih igara u Minsku, a ovo je razlog (FOTO)

521

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik, koji je prisustvovao otvaranju Evropskih sportskih igara u Minsku, sinoć je demonstrativno, nakratko napustio svečanu ložu u trenutku kada je ispred nje defilovala ekipa sportista sa Kosova, piše klix.ba.

Dodik je pratio otvaranje ove sportske manifestacije iz prvog reda centralne lože, zajedno sa predsednikom Bjelorusije Aleksandrom Lukašenkom, premijerom Ruske Federacije Dmitrijem Medvedevom, predsednikom Moldavije Igorom Dodonom i drugim visokim zvanicama.

On je aplauzom pozdravio defile sportista iz BiH i Srbije, kao i reprezentacija svih ostalih zemalja. Kada je trebalo da defiluje reprezentacija Kosova, Dodik je nakratko napustio ložu, a kasnije se vratio.

Pre otvaranja Evropskih sportskih igara, Dodik je sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem prisustvovao svečanoj večeri koju je za visoke zvanice priredio predsednik Bjelorusije Aleksandar Lukašenko.

Svečanoj večeri prisustvovali su i Medvedev, Dodon, predsednik Evropskog olimpijskog komiteta Јanez Kocijančič i mnoge druge visoke zvanice.

Vučić posetio srpske sportiste u Minsku

Izvor KLIX.BA
Možda Vam se takođe svidi:
Loading...